Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Recenzje
Kontakt
  • Gospodarstwo Pasieczne
    Halina Buchalik
    Kostkowice, ul. Dworska 24
    43-426 Dębowiec
    NIP: 548-225-59-06
  • E-mail:sklep@pszczelespecjaly.pl
  • Telefon790787545
    33 856 20 88
  • Godziny działania sklepuOd poniedziałku do piątku 9.00 - 17.00 w sklepie w Kostkowicach W sklepie internetowym zamówienia można składać codziennie.
Zmiana języka
PolskiAngielski

Recenzje

Miód malinowy 1100g

Miód malinowy 1100g

Ocena produktu 5/5

Pierwszy raz kupiłam miód malinowy i miła niespodzianka- jest pyszny i pachnie latem

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 12-01-2021

Miód spadź iglasta 1100g

Miód spadź iglasta 1100g

Ocena produktu 5/5

Sklep i miody zakupione spełniły moje oczekiwania .

Autor recenzji: Jolanta
Data napisania recenzji: 11-01-2021

Miód lipowy 1100g

Miód lipowy 1100g

Ocena produktu 5/5

Najlepsze miody na świecie. Są przepyszne i tak dobrze zapakowane, że zupełnie nic im nie grozi podczas transportu. Miody zamawiam tylko w tym sklepie od kilku lat i nie zamierzam tego zmieniać

Autor recenzji: Wioletta
Data napisania recenzji: 26-12-2020

Miód leśny 250g

Miód leśny 250g

Ocena produktu 4/5

Miód leśny zakupiłam po raz pierwszy , spełnił moje oczekiwania smakowe. Polecam do herbatki w chłodne dni. Smacznego!.

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 20-12-2020

Miód spadź iglasta 600g

Miód spadź iglasta 600g

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobry w profilaktyce przeziębieniowej. Smaczny, jedyny z miodów jaki lubi moja wnuczka. Polecam!

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 20-12-2020

Miód akacjowy 600g

Miód akacjowy 600g

Ocena produktu 5/5

Spełnia moje oczekiwania pod względem walorów smakowych ,delikatny, przyjemny aromat, polecam.

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 20-12-2020

Miód mniszkowy 400g

Miód mniszkowy 400g

Ocena produktu 5/5

Polecam ten miód. Konsystencja najlepsza jaką może miec miód. Smak nie za słodki, mocno niewyczuwalny ale bardzo smaczny. Moj ulubiony miod. Warty kazdej ceny. Polecam.

Autor recenzji: Małgorzata
Data napisania recenzji: 15-12-2020

Miód spadź iglasta 400g

Miód spadź iglasta 400g

Ocena produktu 5/5

Polecam ten miód. Jest od samego początku taki sam. Łatwo go wydobyć, nie jest sklejony, nie jest przesłodzony. Czuć, że jest to miód z pasieki.

Autor recenzji: Małgorzata
Data napisania recenzji: 15-12-2020


Opinie o produktach
Polecamy
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl